undercover

hejhej , skriver nu det snabbaste jag kan så om det blir felstavning får ni stå ut! min bror är ute och går så jag snor hans dator ;-D
snabb uppdatering på det senaste som hänt , i måndags va jag , mamma , mormor till kupolen och handlade lite bilder kmr i senare inlägg :)
tisdagen va jag med pappa och stod i kiosken på golfbanan , blev även dålig på kvällen och vaknade på onsdagen med vätskebrist men kryade på mig och vi va till världensbästa ställe ! farfars sommarstuga :) det är världens bästa ställe utan tvekan!!!! nästa gång jag är dit lovar jag att ta bilder så jag kan visa er :) sen har det rullat på med underbart väder och jag har absolut inte haft lust att slå på någon dator :)
iaf så kmr ett roligt inlägg med bilder och sånt senare , det här va typ det tråkigaste inlägget på länge! det här blev precis ett sånt inlägg som jag hatar att läsa själv (a) Vilket typ av inlägg tycker ni är tråkigast att läsa??
nu tror jag att jag hör min bror ..

you know i love you so


coldplay - yellow

en av de absolut bästa låtarna! och för mig spelar det ingen roll om musiken jag lyssnar på är ny eller gammal! dom sjunger väll lika bra ?! eller ?

stockholm

nu är det bestämt , jag och mormor SKA till stockholm! :-D

och eftersom jag bor i en liten by i Dalarna och typ aldrig vart där har ingen aning om vad man kan göra.

men hittar säkert på något roligt ! :-)

 

petter - stockholm i mitt hjärta


glasskalas

Hejhej , idag är vädret värdelöst!!! regnregnregn så jag och bror försökte skapa sommarkännsla med glass i stora lass :)

 

eftersom det inte hjälpte att äta glass för bättre väder så tänker jag och asterix nu gosa ner oss och se på film! :) senare blir det troligen eldforsen med mormor för att prata om sthlms resan med dom från sthlm :-D


popcorn

hejhej , just nu sitter jag med en skål popcorn och mummsar!

idag va vi till ludvika , måste säga att jag är inte ett fan av den byn/stan eller vad man säger.. TRÅKIG (a) hittade typ ingenting heller men 2 kap blev det :-)

kids balsamsprej från rusta , funkar ALLTID!

och ring från åhlens :-)

nu ska jag se på liar liar med resten av familjen ,


andreas wijk

nu va de ett tag sen! men som jag hoppas ni förstår orkar jag inte blogga i ett vackert sommar väder :) hah , innan skolavslutningen va klassen till rutsbrogårn och sov och jag hade planerat ett långt inlägg med massa bilder! men när jag väl skulle börja kom jag inte på någon rubrik , gick då in på fb och det blev ingenting av det, typiskt mig (a)

Men jag kan ju inte göra ett inlägg om tråkiga saker! v.32 ska troligen jag och mormor till sthlm några dagar :-D

satt och lyssnade på musik tröttnade då på allt och började fundera på vad jag lyssnade på förut och då slog det mig! ANDREAS WIJK! så hela dagen har hans ljuva stämma surrat i öronen! Klicka på bilden för att komma till hans cover av wonderchild och namnet för att komma till hans blogg. :-)